„Támogassa

Ilyen volt a 12. Szörp-Szóda Fesztivál

18/09/2023 17:45

| Szerző: Klubrádió

Vasárnap a Klubrádió épülete előtt a Benczúr utcában rendeztük meg a 12. Szörp-Szóda Fesztivált.

Talán még soha ennyien nem jöttek el, már délután 2 körül megjelentek az első vendégek. Szerencsére a tavalyi rossz idő után idén verőfényes napsütésben ünnepelhettünk hallgatóinkkal.

A Gerendás Péter által írt Klubrádió dala után a műsorvezető páros, Sugár Ágnes és Hardy Mihály lépett színpadra.

Első fellépőnk Gálvölgyi János volt, aki elmondta, hogy ha semmi nem jön közbe, hamarosan visszatér pénteki műsorába. Ezután Örkény István Nézzünk bizakodva a jövőbe című írását olvasta fel.

Ezután az első zenei blokk következett, Halper László triója játszott. Laci tíz éve szerkeszti és vezeti a Jazztest című műsort. Az egyébként kvintettben játszó formációban ezúttal Halper László gitáron, két zenésztársa - dobon és basszusgitáron játszott el négy Beatles-dalt instrumentális jazzre hangolva.

Varga Ferenc József humorista következett ezután, aki Műszaki Hiba című műsorával szórakoztatta a megjelenteket. A nevettetővel egyébként a másnapi, hétfői Reggeli személyben beszélgetett Szénási Sándor.

Ezután a a 2023-as Arany Zebra-díjakat adtuk át

Sipos Magdi beszédtanár különdíjat, Timár Ágnes szakmai díjat, Para-Kovács Imre közönségdíjat kapott.

A díjátadót követően Kézi fake news címmel kalandoztunk a valós és álhírek világában Selmeci Jánossal, Bolgár Györggyel, Arató Andrással, Suba Krisztával, Báder Tamással és Para-Kovács Imrével.

Ezután Kováts Kriszta lépett fel, saját szerelmes dalait énekelte gitárkísérettel - miközben éppen az ő műsora, a Kovátsműhely szólt a Klubrádióban.

Majd Arató András indította el a 2023-as őszi túlélési gyakorlatunkat

A fesztivál végén technikusunk, Túri Lui énekelt egy egyvelegben.

Néhány fotó a közönségről.

Végül pedig klubrádiós kollégákról készült fotókból egy válogatás.

Köszönjük, hogy eljöttek.