„Klubrádió

Pardi Norbert a Pennsylvaniai Egyetem Mikrobiológiai­ Tanszékén vezeti saját laboratóriumát. A tudós egy évtizede együtt dolgozik Karikó Katalin és Drew Weissman biokémikusokkal a koronavírus elleni mRNS-vakcinák alapjait jelentő technológián – Omikron, a koronavírus újabb mutánsának terjedése, a Pfizer-vakcinák hatékonysága ellene.

Rékassy Balázs orvos, egészségügyi közgazdász, aki egy Covid-osztályon is önkénteskedik – 3. oltáshoz kötnék a védettségi igazolványt, Covid-halálozásban Magyarország az első. 

Márki-Zay Péter az ellenzék kormányfőjelöltje – Varsóban tárgyalt Márki-Zay Péter a lengyel ellenzék képviselőivel jogállamiságról és együttműködésről.

Komjáthy Anna, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete országos választmánya tagja – A sztrájk alatt is dolgozniuk kellene a tanároknak + Orbán 10 százalékos béremelési ígérete kiverte a biztosítékot.

Ligeti Miklós, a Transparency International jogi igazgatója – A lélegeztetőgépes maláj szélhámos és a 180 milliárd forint. 

Lattmann Tamás nemzetközi jogász – Jogszerű lehet jogállamisághoz kötni az uniós pénzek felhasználását + Klubrádió ügye, megfosztása frekvenciájától

Ágoston György, az Európai Műsorsugárzók Uniója ( EBU ) technikai alelnöke volt hat évig – A szervezet jelentése szerint a magyar közmédia rendelkezik Európában a legalacsonyabb bizalmi indexszel a lengyel mellett

2021. december 02. Esti gyors (2021. december 02., csütörtök 18:15)
00:00
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi