Demszky: metró - HÉV összekapcsolásra nincs forrás - 2007.06.08
Hallgassa meg
Szakmailag helyes, de jelenleg finanszírozhatatlan elképzelés a 2-es metró és a gödöllői HÉV összekötése – reagált a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában Demszky Gábor a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület felvetésére. A főpolgármester azt mondta: ez egy hosszú távon megvalósítandó elképzelés, de annak a költsége - jelenlegi áron számolva - legalább ötven milliárd forint volna, erre pedig egyelőre nincs forrás.
border=0
border=0 border=0
Demszky Gábor kitért arra is, hogy a metró és a HÁV összekötéséhez át kellene építeni a gödöllői HÉV vonalát, mert a metró zárt pályán jár, amit nem keresztezhet semmi, különbözik abban is, hogy az áramszedő az egyik járművön alul – a másikon felül található.
A főpolgármester azt mondta: a jövőben szükség lesz a két vonal összekapcsolására, de azt legfeljebb egy majdani, sikeres EU pályázat után lesz lehetséges – szerinte leghamarabb a következő évtized első felében.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szunyogh Szabolcs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »