Overdose koplal - már 50 kilót fogyott - 2009.05.14
Hallgassa meg
Már 40-50 kilót fogyott lábsérülése miatt Overdose. A ló tulajdonosa a Klubrádióban elmondta: szigorú diétán tartják a csodalovat, zabadagját is megkurtították, mert nem szabad, hogy túltengjen benne az energia, amíg fel nem épül. Mikóczy Zoltán elmondta: a műsor ideje alatt röntgenezték meg Overdoselábát és az első eredmények szerint nincs semmilyen súlyos elváltozás szervezetében, vélhetően csak idő kérdése, hogy elkezdhesse mindennapi tréningjét. Mikóczy Zoltán arra számít, hogy a kéthetes kiesés után június 16-án és 20-án már tud futni a Royal Ascot-i versenyen.

Elmondta azt is, hogy a jövőben nem felszögelik, hanem felragasztják a patkót Overdose mellső lábaira, a rossz pataállás miatt van erre szükség, de Mikóczy Zoltán szerint elképzelhető, hogy a ló épp ettől fut olyan gyorsan.

Overdose tulajdonosa szólt arról is, hogy azért kellett két hete közös tulajdonba adni Cucz Istvánnak és Mario Hoffmannak Overdose-t, mert a Group 1-es szinten való megjelenés nagyon sokba kerül és pénzt kellet tenni a ló alá. A szindikátusi megállapodás lényege, hogy a ló magyar marad, Mikóczy Zoltáné marad a tulajdonosi többség. Ez biztonságot is ad ahhoz, hogy a ló ne kerülhessen más kezébe. Már most is repkednek hétmillió eurós ajánlatok Overdose-ért. A szerződés egyik pontja, hogy amíg a paripáért nem kínálnak 20 millió eurót, addig nem eladó. Hangsúlyozta: Overdose értéke csak addig tart, amíg az állat nyer és egészséges.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Zentai Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »