„Támogassa
A lényeg

Szentesi Zöldi László kormánypárti publicista kihívta verekedni a 76 éves Kaltenbach Jenő volt ombudsmant

8/05/2024 19:12

| Szerző: Klubrádió

"Ha egyszer találkozunk, valakit lepedőben visznek el. Nyilván nem engem" – írta a Magyar Nemzet publicistája a jogtudósnak.

Kaltenbach Jenő egykori (1995-2007) ombudsman azért bírálta Szentesi Zöldi Lászlót (egészen pontosan mocskos szájú szélsőjobbos firkásznak titulálta), mert a kormánypárti publicista hitvány embernek nevezte Ady Endrét.

Az 54 éves Szentesi Zöldi László erre egy – azóta törölt – kommentben reagálva verekedésre hívta ki a 76 éves férfit, ez a 444-en lementve látható. "Ne csak itt szómaszturbálj barátom, hanem gyere, ha mersz, várlak nagy-nagy szeretettel! Vagy esetleg gyáva féreg vagy, csak itt vagy olyan bátor? Meglátjuk majd, mi történik, ha személyesen is találkozunk" – írta először.

Szentesi Zöldi László ezután külön posztban számolt be a virtuális ütésváltásról, szintén verekedésre invitálva Kaltenbach Jenőt:

 
Kép: Facebook
 

Szentesi Zöldi László, aki ez utóbbi posztját is törölte, egyébként március 15-e alkalmából átvehette a Táncsics Mihály-díjat Vitályos Esztertől, a Kulturális és Innovációs Minisztérium akkori parlamenti államtitkárától.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila)