„Zajlik
Kadarkai Hofi Géza és a Megasztár boncolgatásával kezdi új műsorát
A nagy mű

Kadarkai Hofival és a Megasztárral kezdi új műsorát

Hetente kétszer, szombaton déltől és vasárnap egy órától lesz hallható a Klubrádióban Kadarkai Endre új műsora, A nagy mű. Réz András esztétával Hofi Gézáról beszélget az első részben Kadarkai Endre szombaton, majd a következő részben, vasárnap Till Attilával és Tóth Verával fog beszélgetni a Megasztárról. A következő héten Dés Lászlóval és a főszereplő Wunderlich Józseffel a Pál utcai fiúk musicalről. A nagy mű a többi műsorához hasonlóan felkerül a YouTube-ra is. A műsorban olyan számottevő, felejthetetlen popkulturális teljesítményeket szeretnének bemutatni, amelyek komoly, kitörölhetetlen nyomot hagytak a hazai kollektív emlékezetben. Mindezeket picit meg is szeretnék ünnepelni. Kadarkai Endre a Klubrádió csütörtök reggeli műsorában beszélt ezekről.

Hann Endre: 50 év alatt már egyértelműen a Tisza Párt vezet
Esti gyors

Hann: 50 alatt már egyértelműen a Tisza vezet

Hann Endre, a Medián ügyvezetője legutóbbi, szeptember eleji kutatásukról elmondta: korábban is megfigyelhető volt az a generációs különbség, hogy a fiatalabbak elfordultak a Fidesztől, de eleinte ezen a 30 alattiakat értették, aztán az elmúlt egy évben, az európai parlamenti választásnál is már 40 körül volt ez a határ, amely mostanra 50 év körül húzható meg.

Kalandozás a sörök világban
Promóciós tartalom

Kalandozás a sörök világban

Az ősz nemcsak a természetet színesíti, a poharainkba is elhozza a ragyogó színeket. A sörfőzés világában az év szeptember 30-án Brausilvesterrel kezdődik, ez eltér a normál naptári évtől és hagyománya még a középkorból ered, mivel egykoron a hőérzékeny sört csak a hideg őszi és téli hónapokban lehetett hűteni. Bár ez a probléma ma már nem áll fenn, e dátum mégis meghonosodott az európai kultúrában, mely minden évben újból és újból örömmel tölti el a sör szerelmeseit...

Gáton a legények – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Gáton a legények – Szénási Sándor jegyzete

Lehet, hogy a nép bünteti azt a politikust, aki nem zsákolja a homokot, viszont nem biztos, hogy jutalmazza, aki ezt teszi. De az is lehet, hogy mindegy, a népek csak röhögnek a két macskává vedlő politikusi ripacsokon, a fene se ismeri ki a magyarokat.

„A
Magyarország csak nyerhet az olimpia megrendezésével
Megbeszéljük...

Magyarország csak nyerhet az olimpia megrendezésével

"Ha nem képes a kórházi ellátást biztosítani a házigazda, akkor a NOB elveszi az olimpiát, hiszen emberi életekkel nem játszunk." Fürjes Balázs, a NOB tagja a Megbeszéljük...-ben hosszan sorolta, mi minden szükséges még egy ilyen nagy rendezvény itthoni megtartásához. 

Mobilalkalmazásaink - Töltse le!