„Klubrádió
Szabadság, elvtársak!

Amikor fegyelmi járt azért, hogy „csehül állunk”

28/09/2019 08:02

| Szerző: Klubrádió

Szilágyi János rádiós és televíziós újságíró volt a Szabadság, elvtársak! vendége, és elmesélte, miért járt fegyelmi egy mondatért, amelyben benne volt, hogy csehül állunk.

2019. szeptember 27. Szabadság, elvtársak! (2019. szeptember 27., péntek 19:00): Szilágyi János
41:59
00:00
Műsorvezetők: Szénási Sándor

„A rendszert nem szerettem, de akkor voltunk fiatalok, csajoztunk, ittunk, nevettünk” – mondta Szilágyi János, aki azért rádiózott élőben, hogy ne tudjanak belőle semmit kivágni, de azt elmondja, hogy ki volt az két ember, akivel nem készíthetett interjút.

 
Szilágyi János
Fortepan
 


Az újságíró napi politikával kevésbé foglalkozott, de a Szabadság, Elvtársak mai adásából kiderül, hogy hogyan lett mégis balhé egy beugrós május elsejei közvetítéséből, illetve hogy miért járt fegyelmi egy mondatért, amelyben benne volt, hogy csehül állunk.

Szilágyi Jánossal egyébként a média arcairól szóló rovatunkban is beszélgettünk a nyáron, azt az adást ide kattintva hallgathatják meg. A rádiós akkor egyebek mellett arról beszélt: a híreket még mindig falja, de különösebben érdekes műsorokat nem talál a televízióban. Minden gyors és egyben felületes.

30 éves a rendszerváltás #27: Szilágyi János

Szénási Sándor műsora a Klubrádióban a rendszerváltásról. Hétről hétre más ismert személlyel idézi fel 1989 valódi történetét, melyekből megismerhetjük, valójában hogyan is zajlott a demokratikus átalakulás Magyarországon - nemcsak a parlamentben. A 27. adás vendége Szilágyi János újságíró, műsorvezető, riporter. Hallgassa a Szabadság, elvtársak!

Sokan jobban szeretnek minket a YouTube-on hallgatni/nézni. Iratkozzon fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradjon le a Klubrádió videóiról.

FELIRATKOZOM:

Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg. Címlapi kép: Fortepan

Szabadság, elvtársak!
2019. szeptember 27., péntek 19:00
Műsorvezető: Szénási Sándor