„Klubrádió
Útszélen

Ki így, ki úgy segít

3/11/2020 11:00

| Szerző: Klubrádió

Józsa Márta ezúttal az Oltalomban járt egy közösségi eseményen, ahol ismert emberek készítettek ételt rászorulóknak; majd egy különleges gospel kórust mutatott be, ami a Tapolcsányi Általános Iskolai Kollégiumban működik, és szintén nem áll távol tőlük a segítségnyújtás.

2020. október 29. Útszélen (2020. október 29., csütörtök 15:00)
43:17
00:00
Műsorvezetők: Józsa Márta Szerkesztők: Józsa Márta
Konyhakötényben, hámozókéssel a kézben – közösségi krumplipucolás az Oltalom Karitatív Egyesület udvarán. A kukták: tudósok, művészek, volt, vagy jelenlegi közszereplők, köztük Demszky Gábor volt főpolgármester, a főváros friss díszpolgára. Új konyhát szeretnének építeni, hogy egyre több nélkülöző jusson ebédhez, a kenyér mellé szellemi javakat is szeretnének minél többekhez eljuttatni.

Oltalom: Demszky Gábor és Tóth Zoltán
 
Demszky Gábor és Tóth Zoltán
 

Lélekzuhany – ez egy olyan kórus neve, amelyikben gospelt énekelnek egy állami gondozott és más nehéz sorsú gyerekekről gondoskodó kollégium lakói. Több albumot is kiadtak már, most éppen egy videoklipjük jelent meg. És mint kiderült: ez csak a jéghegy csúcsa. Ebben az intézményben nem lehet unatkozni, igyekeznek mindent megadni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs otthonuk, vagy, akik nehéz élményekkel teli zsákkal érkeznek csonka családjukból hétről hétre.


És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.
Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.
Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás
 
Útszélen
2020. október 29. csütörtök 15:00
Műsorvezető: Józsa Márta
Szerkesztő: Árva Brigitta