„Zajlik

Ki nyerje az Arany Zebra-díjat 2024-ben?

2/09/2024 08:00

| Szerző: Klubrádió

Meghosszabbítottuk a szavazás időszakát – szeptember 13-án 15:00 óráig dönthetnek arról, ki nyerje idén az Arany Zebra közönségdíjat. Ebben a cikkben adhatják le a voksukat arra a munkatársunkra, aki az elmúlt egy évben a legkellemesebb perceket okozta, vagy aki nélkül elképzelhetetlennek tartják a rádió működését.

Idén hatodik alkalommal adjuk át az Arany Zebra-díjakat, a szakmai díjról idén is a Klubrádió zsűrije dönt, de természetesen idén is lesz közönségdíj. Itt szavazhatnak kedvenc klubrádiósukra!

Mivel az első napon technikai problémába ütköztünk, a szavazás határidejét kitoltuk, a szavazataikat így szeptember 13-én pénteken, 15:00 óráig adhatják le.

A díjakat a hagyományt folytatva a Szörp-szóda Fesztiválon adjuk át, amelyre várjuk szeretettel minden kedves hallgatónkat 2024. szeptember 15-én vasárnap, 15:00 órától a VI. kerületben, a Benczúr utca 45. előtti utcaszakaszon.

Ki volt az, aki az elmúlt egy évben a legtöbb kellemes percet okozta, aki a legérdekesebb témát dolgozta fel? Kinek a teljesítményét tartják a legnívósabbnak, ki nevette meg Önöket? Ki az, akinek a munkája nélkül nem tudják elképzelni a Klubrádiót? 

Segítségül egy "Ki kicsoda" is található honlapunkon, amit ide kattintva is elérhetnek.

Mivel minden munkatársunk egyaránt fontos része az egésznek, ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a telefonos munkatársaktól egészen a technikusokig, bárkire lehessen szavazni - azonban csak egy emberre, és egyszer. (Egy IP-címről csak egy szavazatot fogadunk el.) Válasszák ki a nevet, majd nyomják meg a "vote" gombot a lista alján.

A korábbi díjazottak:

2019
Közönségdíj: Bolgár György
Szakmai díj: Neuman Gábor

2020
Közönségdíj: Para-Kovács Imre
Szakmai díj: Szénási Sándor

2021
Közönségdíj: Pálinkás Szüts Róbert//Panxnotded Miklós
Szakmai díj: Kun Zsuzsa

2022
Közönségdíj: Szénási Sándor
Szakmai díj: Selmeci János

2023
Közönségdíj: Para-Kovács Imre
Szakmai díj: Timár Ágnes
Különdíj: Sipos Magdi

 


Köszönjük, hogy részt vettek a szavazáson!
Találkozzunk a Szörp-szóda Fesztiválon!