„Klubrádió
Kinevetsz a Végén?!

Október végi Karácsony novemberben

4/11/2019 11:01

| Szerző: Klubrádió

Tudósítónk eljutott a Kinevetsz a Végén?! nyilvános felvételére is, de azóta már a rádióműsorban is elhangzott az élő beszélgetésből készült felvétel. 

2019. november 02. Kinevetsz a Végén?! (2019. november 02., szombat 14:00)
51:52
00:00
Műsorvezetők: Borgula András
Tudósítónktól: Nem kis szerencsével bejutottam a KINEVETSZ A VÉGÉN?! október végi karácsonyi ünnepségének nyilvános felvételére, ahol is Borgula András hopmester vezényletével Kárász Eszter, Szabó Borbála, Csepeli György és Arató András segítette megértetni a közönséggel a bonyolult világban körülöttünk zajló köz-, szexuális, sport- és más események összefüggéseit. A ceremónia közös örvendezéssel kezdődött a kormánypártoknak a számos kistelepülésen aratott jelentős, de a száz százalékot csak alig meghaladó arányú diadala felett. Tisztelettel adóztak a kollégák a híres fehérvárcsurgói recept előtt: végy 17 darab ellenzékire adott szavazatot, tedd a narancsos kupacba, oszt jónapot.

Az ország fejlődését az egészségügy területén is nagyra értékelték a szereplők, hiszen mára elértük, hogy a kórházakon kívül kevesebb a fertőzés, mint belül, ahogy azt a nemzetbiztonsági okok miatt titkos statisztikák is világosan elfedik.

Nemzetünk zászlóshajójának, házfőnöknek és elsőpedellusnak az intelmei az elmúlt napok óriási intellektuális teljesítményei közül is kiemelkednek, ezek méltán kaptak kellő hangsúlyt a vitakör ülésén. Különösen a fékekről és egyensúlyokról szóló leleplező tanulmány, hogy ti. az úgy hülyeség, ahogy van, kapott érdemeinek megfelelő teret, valamint sajnáljuk a kurdokat, de leszarjuk őket, mert a nemzetnek az ő érdeke azt diktálja.

Bejött a Fidesznek az ún. Borkai-ügy, amivel sikerült a Lőrincnél butább Zuckerberget átverni. Utóbbi ugyanis hiába próbálta a kormánypártokat a Facebookon elnyomni, a Győri Szex révén mégiscsak fideszkádéempés lett a leglátogatottabb személy a közösségi oldalon. A második helyet is megcsípték a gigafonos ex-főpolgár révén.

Hitet tettek a hölgyek és urak a magyar-kipcsak-türk testvériség mellett, sőt, itt talán már nem is csak testvériségről, hanem azonosságról van szó, hiszen a magyarok választott vezetői közül sokan élnek kipcsakongó életmódot, így hasznosítva az adófizetők pénzét.

A konzultálók foglalkoztak más, kisebb jelentőségű országok ügyeivel is, elvégre a keresztény szabadság fővédnökének világméretű az ő felelőssége. Ennek jegyében esett szó, ha jól értettem, valami impícsről, és a brexitről. Utóbbi talán már az időjárás jelentésben került szóba.

Kinevetsz a Végén?!
2019. november 2. szombat 14:00 (ismétlés: november 3. vasárnap 8:00)
Szerkesztő: Sugár Ágnes