„Klubrádió
Esti gyors

Pöttyös az inged? Soros György! - Selmeci János jegyzete

20/11/2020 18:03

| Szerző: Selmeci János/Klubrádió

Kár, hogy a koronavírust nem hatja meg, hogy Soros György.

2020. november 20. Esti gyors-részlet / Selmeci János jegyzete – 2020.11.20.
02:01
00:00

Soros György – lepte meg az állami rádió hallgatóit ma reggel Orbán Viktor. Korrupció – Soros György, mesterterv – Soros György, magyarok elleni támadás – Soros György hangsúlyozta a miniszterelnök.

Világjárványról, a magyar kórházak állapotáról még nem esett szó, de Orbán Viktor kifejtette, hogy Soros György. Gátlástalan hazugság – Soros György, abszurd dráma – Soros György, óriási hitel – Soros György, illetve bocsánat, a hitelt Orbán Viktor vette fel, hitelt kapnánk egyébként az Uniótól is, de azt megvétóztuk, mert Soros György, ezért támad most minket, na kicsoda? Soros György!

Fixáció - Soros György, ezt már én mondom, baromira unom is egyébként, szerintem Orbán Viktor is, de más nem jut az eszébe. A járvány elleni védekezés élén is csak addig volt kellemes tábornokként parádézni, amíg alig volt járvány és halálozás, utóbbi is csak az idősotthonokban állítólag Soros György, bocsánat, Karácsony Gergely miatt. Most baj van, a miniszterelnök a jó kormányzás helyett a szerencsében bízhat, meg abban, hogy ha sokszor mondja, hogy Soros György, bár szerintem nem kecsegtet nagy sikerrel, de úgy tűnik megpróbálja.

Tönkrement a cége? Soros György! Nincs munkája? Soros György! A feleségének sincs? Soros György. Egy hete vár a tesztre? Soros György! Elhalasztották a műtétjét? Soros György!

A sor bármeddig folytatható Soros Györggyel, de ez most okosan megtervezett kommunikáció helyett inkább csak kínos szenvedésnek tűnik. Orbán Viktor vívja a nem létező harcát egy kilencven éves ember ellen, vív egy valódit az ellopható uniós forrásokért, járványügyben pedig utasít, vezényel és főleg reménykedik, meg ismételgeti, hogy Soros György, de fáradt, nincs formában, és szomorú, hogy nincs, mert van ez a vírus, aminek hiába mondja az ember, hogy Soros György.  

Selmeci János jegyzete a 2020. november 20-i Esti gyorsban hangzott el.

 

És még valami:

A Klubrádió elindult Az Év Honlapja 2020 versenyen, amelynek egyik díja a közönség szavazatától függ. Kérjük, szavazzon ránk! Ezt az alábbi képre kattintva teheti meg.

Ha úgy döntött, támogat minket, akkor a verseny oldalára jutva, a jobbra fent látható kék gombra kell majd kattintania – mellette látszik, hány szavazatnál tartunk.

Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás