„Vásároljon

Hegyi Dóra “OHNODY” és Czutor Zoltán volt az adás vendége.

Ohnodyról, vagyis Hegyi Dóriról eleinte különböző zenekarok vendégeként hallhattunk. Az énekesnő selymes hangja, tökéletes angol kiejtése azonnal felismerhető – van valami megfoghatatlan drámaiság abban, ahogy énekel, amire egyébként több zenei producer is felfigyelt a hazai elektro-pop világban.

Saját dalszerzői oldalát viszont csak később kezdte el megmutatni a közönségnek. 2017-ben jelent meg első single-je, 2018-ban pedig első saját szerzeményeit tartalmazó angol nyelvű EP-je, a Nude. Az első igazán áttörő sikert azonban a Hideg című dal hozta meg, mely már az új, Egy Igaz Szerelem című lemezének előfutáraként jelent meg 2019-ben. A hét dalból álló lemez magyar nyelvű, nyugodt, mélybe húz, nem ereszt könnyen; nehéz súlyt helyez a mellkasunkra, dalszövegeitől felidézünk minden nehéz és fontos kapcsolódást az életünkben, legyenek azok szüleink, rokonaink, barátaink, elmúlt vagy leendő szerelmeink.

Dóri nemrég Berlinben koncertezett. Voltaképp amiatt hívtuk meg, s azért is, hogy végre személyesen is találkozhassunk vele. A 2020-as lemezét telefonon muatta be, a covid miatt..s mit ad isten: ezúttal megint telefonon tudtunk csak beszélni vele, most is a covid miatt.

Czutor Zoltánt viszont azért hívtuk fel, hogy gratuláljunk zenekara, a Belmondo 15. születésnapjához.

2021. november 09. Basszus (2021. november 09., kedd 20:00)
53:03
00:00
Műsorvezetők: Göczey Zsuzsa, Bencsik Gyula Szerkesztők: Göczey Zsuzsa