„Klubrádió

Budapest rendszerváltás utáni első főpolgármestere, Demszky Gábor 70 éves. 20 évig vezette a várost, sokak szerint jól, persze akadnak bírálói is szép számmal. Múltról és jelenről, a betegségéről, mindenről őszintén mesélt.

Máté Kriszta régóta nem látható a televízió képernyőjén. Miután végigjárta a szakmai ranglétrát, volt riporter, műsorvezető, szerkesztő, közben folyamatosan tanult és tanult. Az egyetemi diplomák mellé a doktori fokozatát is megszerezte, egyetemi docens lett, most producerként dolgozik. Születésnapján köszöntöttük.

Dr. Kende Péter szociológus, társadalomtudós, miután 1956-ban újságíróként részt vett a felkelésben, a megtorlások miatt kénytelen volt elhagyni Magyarországot. Franciaországban telepedett le, ahol közel 40 évig, elsősorban a szovjet blokk kutatójaként dolgozott. 95 éves, ma már ritkábban jár haza, de egy ilyen alkalommal sikerült vele a találkozó.

Czakó Borbála közgazdásznak, Magyarország egykori londoni nagyköveteként volt alkalma együtt dolgozni Tony Blairrel, Gordon Brownnak, David Cameron miniszterelnökkel, de találkozott a nemrégiben elhunyt II. Erzsébet királynővel is. Hogyan tovább Egyesült Királyság?

Baku György jogász, színész, rendező, újságíró. Vajon hogyan lehet egy fiatalembernek ennyi lábon megállni? Mégpedig minden területen sikerrel.

 

2022. szeptember 24. Klubdélelőtt (2022. szeptember 24., szombat 09:00)
162:54
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa