„Zajlik

Farkasházy Tivadar kétszeres Pulitzer-emlékdíjas humorista, újságíró, közgazdász, 2024-ben különleges jubileumot ünnepel: ötven éve nyerte meg a Magyar Rádió első humorfesztiválját, amely elindította hosszú és sikeres karrierjét. Pályafutása során a legnagyobb ismertséget a Heti Hetes című műsor hozta meg számára. Feleségével, akinek betegsége miatt évek óta Balatonfüreden élnek, az 50. házassági évfordulójukat ünnepelték nemrégiben.

Huszti Péter, a Nemzet Művésze, Kossuth-és Jászai Mari-díjas színész, rendező, színigazgató, a Színművészeti Egyetem professor emeritusa és korábbi rektora, az idén töltötte be a 80. évét. Jó ideje visszavonult a színháztól, viszont komolyzene-rajongóként még ma is ábrándozik a karmesteri szerepről.

Dr. Varga Miklós, vagy más néven Solkim Agrav az Egyesült Államokban élő jogász, a hazai karate első generációjának meghatározó mestere, mellette testőr. Elvégezte az izraeli Biztonsági és Nyomozói Egyetemet is. A délszláv háború idején maroknyi önkéntes csapattal civileket mentett ki a vérontás borzalmaiból. Jelenleg a University of Florida tanára.

Bóta Kata építész, betegségéről és csodás gyógyulásáról mesélt.

Húsz éves a Balkán Fanatik. Zenei menedzserük, Lajer László, az énekesük, Bagóczky Lívia. Nyáron ellopták a buszukat, benne a dobfelszerelésükkel, de még ez sem akadályozta őket a további koncertek megtartásában.

2024. október 12. Klubdélelőtt (2024. október 12., szombat 09:00)
158:46
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa