„Zajlik
A lényeg

444: Rogán London egyik legdrágább szállodájában bukkant fel a Békemenet estéjén

2/06/2024 12:15

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Szikora Gábor

A 444.hu szerint Rogán Antal és családja London egyik legdrágább szállodájában foglalt szobát a szombati BL-döntő idejére, a portál fotósa a hotel előtt készített képet a kabinetminiszterről. Azt írják, Rogánék az egyik elnöki lakosztályt vették ki, egy ilyen nagyjából 3,5 millió forint egy éjszakára.

A Mandarin Oriental Hyde Park Hotel London egyik legpatinásabb és legdrágább szállodája. Több mint 100 éve üzemel, a jobb szobái a város híres parkjára néznek. 2000 óta az a luxusszálloda-lánc, a hongkongi központú Mandarin Oriental üzemelteti, amely hamarosan átveszi a budapesti Gellért Szállót is – ismerteti cikkében a 444.hu. Hozzáteszik: a hotel elnöki lakosztályai 8000 fontba, azaz nagyjából 3,5 millió forintba kerülnek egy éjszakára.

A portál szerint ebben a luxusszállodában töltötte a szombat éjszakát Rogán Antal és a családja. Rogán és felesége egy elnöki lakosztályban szállt meg.

A kabinetminiszter a 444-nek azt mondta, a Békemeneten még részt vett, utána utazott Angliába, hogy megnézzék a Bajnokok Ligája döntőjét. Orbán Viktor beszéde délután négykor ért vége a Margitszigeten, ha azt megvárta, nagyon kellett sietnie a miniszternek, hogy odaérjen az este kilenckor Londonban kezdődő BL-döntőre.