„Zajlik
A lényeg

A felcsúti országgyűlési képviselő büszke, mert oda jöhetett a legtöbb támogatás útfelújításra

24/08/2021 13:53

| Szerző: Klubrádió

A Felcsútot is magában foglaló körzet fideszes országgyűlési képviselője közölte: 11 milliárd és 20 millió forintot sikerült odavonzani úthálózat-fejlesztésre több programból. Tessely Zoltán úgy fogalmazott: „Én arra is büszke vagyok, hogy ha 106 választókerületet nézzük, akkor ott mi az elsők közt vagyunk. Ha nem a legelsők. De szerintem igen.” 

Megújul Alcsútdoboz és Felcsút teljes átkelési szakasza, 5332 méteren – büszkélkedett Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője Facebook-oldalán, beszámolva az újraaszfaltozásról. Videójára a 444 figyelt fel.

„A mi választókerületünkben 11 milliárd és 20 millió forintot sikerült idevonzani. Több programból” - büszkélkedett el a Felcsútot is magában foglaló körzet fideszes országgyűlési képviselője a Puskás Akadémia mikrofonjának. Tessely Zoltán kiemelte, hogy talált a többi közt

  • a Területi Operatív Program maradványforrást, 700 millió forintot,
  • de jutott nekik a Magyar Falu Programból is, több mint 2,2 milliárd forint.
  • A legnagyobb összeg természetesen a kormánytól érkezett, „kiemelt társadalmi igények kielégítésére szolgáló kormánydöntés” címén, 8,2 milliárd forint.

„Én arra is büszke vagyok, hogy ha 106 választókerületet nézzük, akkor ott mi az elsők közt vagyunk. Ha nem a legelsők. De szerintem igen.” – jelentette ki a támogatások nagyságáról Tessely, aki az előző választáson nagyon simán nyert a Fejér megyei 3-as körzetben: a szavazatok 52,97 százalékát gyűjtötte be. Igaz, akkor külön állított jelöltet a Jobbik, az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Momentum is.