„Zajlik
A lényeg

A súlyos autóbaleset után meghalt Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia

7/10/2024 18:41

| Szerző: Klubrádió

Meghalt Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia, aki anyjával együtt szenvedett súlyos autóbalesetet szeptember végén Alsónémediben. Erre utal, hogy a Blikk információi szerint a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya már halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat eljárást az ügyben.

"Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A folyamatban lévő eljárásról egyéb adat/információ nem közölhető."- írta a Telex kérdésére a Pest megyei Rendőr-főkapitányság.

 
Sallai Nóra
 

A TV2 Jóban Rosszban című tévésorozatából 2011-2018 között ismert Sallai Nóra szeptember 30-án ötéves kisfiával együtt súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben. Sallai este egy kereszteződésből hajtott ki a főútra, amelyen a megengedettnél valószínűleg jóval gyorsabban érkezett egy nagy teljesítményű autó, ami oldalról belecsapódott az ő kocsijukba.

A TV2 korábbi riportjában elhangzott: a nagy sebességgel érkező autó első fényszórói feltehetően nem világítottak, ezért sem vehette észre a főútra kikanyarodó színésznő a kocsit. A főúton száguldó autóban ráadásul a megengedettnél jóval többen ülhettek, így többen a baleset után el is menekültek a helyszínről.

A színésznő autója felborult, a gyermekülésben ülő ötéves kisfiút a mentőknek már a helyszínen újra kellett éleszteni. Válságos állapotba szállították kórházba a 44 éves Sallai Nórát is, akinek a barátai, pályatársai irányított véradást is szerveztek.

Az autójukba belerohanó kocsit egy 21 éves fiatal vezette. A mellette ülő 18 éves ismerőse is súlyosan megsérült, ő nyílt combcsonttöréssel került kórházba.