„Klubrádió

Boldog István megint nekiment a Pride-nak

18/12/2020 22:01

| Szerző: Klubrádió

Boldog István reméli, az Alaptörvény friss módosítása azt jelenti, hogy nem lehet megrendezni a Pride-ot úgy, ahogy eddig. A fideszes parlamenti képviselő szerint egyébként mindenki lehet „ferde hajlamú”, de csak otthon, az utcán nem – idézi a Telex.

Boldog István a mezőtúri televízió vendége volt, ahol 25 perces interjút készítettek vele. A műsorban egyetlen kérdést sem kapott a folyamatban lévő ügyével kapcsolatban, amiben ügyészség gyanúja szerint jogellenesen befolyásolta uniós pályázatok elbírálásának eredményeit, amiért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott – hívta fel a figyelmet a Telex.

Beszélt viszont a legutóbbi alaptörvény-módosításról, amelyben rögzítették, hogy az anya nő, az apa férfi, illetve azt, hogy védik a gyermek jogát a születési nemének megfelelő önazonossághoz, valamint biztosítják a Magyarország alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelésben részesülését.

Megfőzték a Kárpát-medence lekvárját
 
Boldog István, a térség Fideszes országgyűlési képviselője megnyitja a Lekvárfőző fesztivált Kétpón 2018. szeptember 15-én. A fesztiválon elkészítették a Kárpát-medence lekvárját, amihez a határon túlról (Őrvidék, Felvidék, Kárpátalja, Erdély és Vajdaság) valamint az ország több településéről hozták a szilvát. A gyümölcsöket egy üstbe öntötték és közel nyolc órán át, folyamatosan kavargatva főzték lekvárrá. MTI Fotó: Mészáros János
 

Mint a telex írja, Boldog szerint a hazai ellenzék, de az Európai Unió is ott tart, hogy mindent elkövetnek, hogy „az LBTQ-propagandával megfertőzzék a gyermekeinket”, de így, hogy az alaptörvényben „ezt rögzítettük”, csak alaptörvény-módosítással lehet ezzel ellentétes törvényeket hozni.

„Én bizakodó vagyok, hogy az alaptörvénynek ez a passzusa ez azt is jelenti, hogy mostantól a Pride-ot Budapesten nem lehet olyan körülmények között megtartani, ahogy eddig tették, hogy a főváros legszebb főutcáján végigvonulnak a magamutogató emberek” – mondta.

„A saját falumban is vannak olyanok, akik homoszexuálisak, beszélünk is egymással, ha segítséget kér, segítek is neki, de ő soha nem szokta magát mutogatni, meg Pride-ra járni, hogy mutogassa, hogy ő egy más ember” – fogalmazott Boldog István.

Azt azért hozzátette a Fidesz országgyűlési képviselője, hogy „mindenki olyan ferde hajlamú, amilyen akar, éntőlem lehet 200 gender is otthon, a hálószobájában. De kint az utcán, a gyermekeinknek mutogatva magát, meg másoknak, ezt nem!”

Boldog István már korábban is felszólalt a Pride betiltásáért, illetve felháborították a Coca-Cola azonos nemű párokat ábrázoló plakátjai.