„Zajlik
A lényeg

Sportországnak sportrádió is dukál. A Mediaworks égisze alatt hamarosan elindul Magyarország első tematikus sportrádiója

7/01/2022 11:49

| Szerző: Klubrádió

Szöllősi György, Orbán Viktor egyik kedvenc újságírója, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Fidesz-közeli KESMA/ Mediaworks munkatársa lett a Sportrádió tulajdonosa. Tartalmait a kormányközeli Mediaworks tudósítói biztosítják.

Az új rádió január 17-én kezdi meg a napi állandó sugárzást a Budapest FM 105,9 MHz-en, valamint a nemzetisport.hu-n is hallható lesz. 

„Az új adóhoz tapasztalt, népszerű műsorvezetők és egykori sikeres sportolók is csatlakoznak. A magas szakmai színvonalra garancia az is, hogy a Sportrádió a Nemzeti Sport szakmai tudására, kapcsolatrendszerére, minden jelentős hazai és nemzetközi eseményen jelen lévő tudósítói hálózatára is épít. ... A Sportrádió műsorvezető gárdájához csatlakozik Szujó Zoltán, Szegő Tibor, Harsányi Levente, az olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt ismert Csisztu Zsuzsa, a Mandiner sport rovatvezetője is. A híres sportriporter, Török László és Lantos Gábor, az Origo sportrovatának vezetője is csatlakozik a stábhoz.” – írják a Media1.hu-nak eljuttatott közleményben. 

Fotó: Facebook
 

„Az alapítókkal, szerkesztőkkel hiszünk abban, hogy a sport maga az élet, és a nagy bajnokok, világra szóló magyar sikerek példája, üzenete mindenkit megérint” – mondta el Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Sportrádió tulajdonosa.

Az új rádió szlogenje ez lett: „Sportrádió. A győztesek hangja!”