„Ki
A lényeg

Fricz Tamás elárulta, mit kell tenni Magyar Péter ellen

13/05/2024 10:52

| Szerző: Klubrádió

Receptet írt a kormánylapba.

"Azt kell mondani: van itt egy figura, aki csúnyán elárulta a Fideszt, a kormányt, amelytől nagyon sokat kapott, ellenzéki pályára lépett, s ezzel annyi történt, hogy bővült az ellenzéki paletta, s most már egy új szereplőt, illetve pártot is figyelembe kell venni – kezdi receptjét Fricz Tamás a Magyar Nemzet nevet viselő kormánylapban.

A finoman szólva is kormánybarát politológus szerint először is ki kell deríteni: mennyire és milyen mértékben segíti őt a szokásos külföldi hálózat Soros Györgytől az Action for Democracyn át az amerikai nagykövetségig és a demokratákig, akár a davosi elitig, s erről konkrét tényeket és bizonyítékokat kell szolgáltatni a társadalmi nyilvánosságnak.

"A CÖF, amelynek én is egyik vezetője vagyok, már megtette az első lépéseket ebben az ügyben, így rákerült a plakátra Magyar Péter, mint aki szintén a guruló dollárok egyik kegyeltje. De tovább kell menni, be kell mutatni cikkekben, elemzésekben, hogy milyen valóságos háttere van Magyarnak, aki nem több mint  Karácsony, Gyurcsány, Márki-Zay vagy Fekete-Győr, Donáth Anna, Cseh Katalin– sorolja javallatait a békemenetek megnyugtatóan állandó arca. 

A Civil Összefogás Fórum nyílt levelet írt Barack Obamának
 
Fricz Tamás.
MTI Fotó: Beliczay László
 
 

"Ne tagadjuk le: Magyar Péter kihívás, aminek meg kell felelni. A politika így működik, aki ezt nem érti, azzal nem lehet mit kezdeni – figyelmeztet Fricz , majd hosszasan sorolja a további tennivalókat.

Végül arra jut: végső esetben meg kellene fontolnunk a WHO-ból való kilépésünket is, ha valóban érvényesíteni tudnák új elképzelésüket, élén Gebrejeszusszal. A világszervezet szerinte már egy éve készül arra, hogy átvegye az irányítást a nemzetállamok felett.

Ez például igazán kurucos, nemzeti cselekedet lenne, amely után a kormányt, a Fidesz–KDNP-t újra magasra emelnék a magyar választópolgárok – összegez.