„Klubrádió
A lényeg

Hollik Istvánnak most sem sikerült okosan posztolnia

1/10/2021 08:18

| Szerző: Klubrádió

Hollik István legutóbb azzal került be a médiába, hogy éppen aznap, amikor a pandémia halálos áldozatainak a száma átlépte a 25 ezret, ő a Facebookon kitett egy képet, amin ott állt a 25 ezres szám, amit Hollik megköszönt és hozzátette: folytatják a munkát. Ez így elég bizarr, csakhogy a FIDESZ-KDNP-s kommunikációs nagy ágyú a saját Facebook-oldalán összegyűlt 25 ezer támogatóra értette a számot, és csak azt nem vette figyelembe, hogy rajta kívül aznap mindenki mást egy sokkal szomorúbb 25 ezres szám foglalkoztatott. Ezután le is vette az örömködő posztot.

 
 
 
 

 

Most is sikerült zseniálisan belenyúlnia a témába. Az előválasztással kapcsolatban osztott meg egy képet, amin egy nyerőgép mögött ülő alak látszik. A képet manipulálva a kaszinóban ülő férfi fejét Gyurcsányéra változtatták, a három kipörgetett gyümölcs helyére pedig a második fordulóba továbbjutó miniszterelnök-jelöltek feje látszik: Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter. 

 

Hollik ezt írta a képhez: "A Gyurcsány-Show olyan, mint egy kaszinó. Gyurcsány emberei beültek az asztalhoz, de nem vették észre, hogy mindig a bank nyer. Jakab Péter mindent feltett a piros hatosra, és mindent el is vesztett. A nyertes a bank, aki maga Gyurcsány Ferenc".

A hibák közül az első pusztán technikai: a 6-os a rulettben fekete.

A kaszinós képpel és szöveggel ugyanakkor Hollik kissé más eredményt is ért el, mint tervezte, mivel sikerült mindenkit arra emlékeztetnie, hogy a kormány nemrég 35 évre adta oda "baráti" és NER-közeli figuráknak a kaszinók üzemeltetését.

Szinte az összes komment erre hívja fel Hollik figyelmét.