„Támogassa
A lényeg

Magyar Péter elárulta, szerinte mitől retteg a hatalom és az ellenzék

5/03/2024 13:09

| Szerző: Klubrádió

Magyar Péter, Varga Judit exférje a facebookos-posztja szerint úgy véli, szerinte mindenki a fennálló, neki kényelmes hatalmi rendet félti. "Nemzetközi példák mutatják, hogy azt nagyon rövid idő alatt le tudja rombolni egy új erő."

Új poszttal jelentkezett Magyar Péter kedd délelőtt. A NER-rel szembekerült ügyvéd, aki március 15-én zászlóbontást tervez új politikai mozgalmával, leírta, szerinte mi az, amitől egyként retteg a kormány és az általa „kitartott” ellenzéki pártok is.

"Hogy mitől retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék?, kérdi. - Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket. Hogy elhiszik a magyarok, hogy lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni. A hatalmi elit szeme előtt ott lebeg több “ijesztő” európai példa, hogy nagyon rövid idő alatt le lehet rombolni egy, évtizedek óta fennálló “kétosztatú” politikai teret és ezzel, a számukra jól jövedelmező politikai váltógazdaságot is" - írja.