„Klubrádió
A lényeg

Mészáros kiflijét ehetik a MOL-vezér hoteljében

15/07/2021 07:49

| Szerző: Klubrádió

Hernádi Zsolt cégének érdekeltségébe tartozó Grand Hotel Esztergomban egy luxusétterem is nyílt, amelynek az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékség Kft. szállít pékárukat. Többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft, amely Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége.

Hernádi Zsolt luxushoteljében Mészáros Lőrinc kiflijét ehetik reggelire a vendégek – szúrta ki az Mfor.hu cikkét a hvg.hu. A lap szerint ez úgy lehetséges, hogy a Mol-vezér cégének érdekeltségébe tartozó Grand Hotel Esztergomban egy luxusétterem is nyílt, a Vál-Völgye Pékség pedig a Facebookon adta hírül, hogy a fogások mellé az ő termékeiket szolgálják fel.

„Amikor elindítottuk a pékséget, akkor az vezérelt minket, hogy az éttermeknek és a hoteleknek kiváló minőségű termékeket szállítsunk. Ha van pár szabad napotok, és pihenni szeretnétek, akkor nézzétek meg a nyitási ajánlatot náluk, és egyetek vadkovászos kenyeret vagy egy vajas kiflit reggelire. A vendégek ma már joggal várják el, hogy az étkezéseknél is meglegyen a HŰHA élmény” – fogalmaztak.

Az Mfor.hu szerint az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékség Kft. többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amely pedig a felcsúti nagyvállalkozó, Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége. A friss pékáru gyártásával foglalkozó cég csak tavaly nyáron jött létre, 2020-ban így 63,3 millió forint árbevétel mellett 4,5 millió forint nyereséggel zárt.