„Támogassa
A lényeg

Nekitolatott K. Endre a Gulyáságyú autójának

12/03/2024 08:01

| Szerző: Klubrádió

A bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének egyik ismerőse kiabálva igyekezett segítségére, kiverte a mikrofont a riporter kezéből. Ellene garázdaság miatt indítanak eljárást.

K. Endre Bicskén az Egészségház előtt beletolatott a Gulyáságyú Média tudósítóinak autójába – írja a Gulyáságyú Média és a Telex.

A Telex tudósítása szerint a koccanás után nem sokkal kiabálva érkezett a helyszínre a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének egyik ismerőse, aki elmondása szerint annak idején személyesen ment el K. Endréért a börtönbe, amikor kiengedték.

A férfi kiütötte a mikrofont a Gulyáságyú Média tudósítójának kezéből.

Hasonlóval próbálkozott a Telex tudósítójánál, ám nála nem járt sikerrel. Az agresszívan viselkedő férfi eközben a lap szerint biztatta az autójában ülő K. Endrét, hogy hívja a rendőrséget. A férfi miután lehiggadt, annyit árult el a riportereknek, hogy ő ártatlannak tartja K. Endrét. Szerinte ez az egész egy politikai ügy, amiben K. csak áldozat. A helyszínre érkező rendőrök végül azt közölték velük, hogy hivatalból eljárást indítanak K. Endre ismerőse ellen garázdaság miatt

A Gulyáságyú Média videója az esetről: