„Klubrádió

Orbán főtanácsadója kiállt az SZFE mellett

22/10/2020 18:48

| Szerző: Klubrádió

A hivatalos megbízatása szerint Orbán Viktornak társadalmi konfliktusok kezeléséhez tanácsokat adó Hegedüs Zsuzsa a 444-nek azt mondta, a kormánynak le kellene ülnie tárgyalni az SZFE autonómiájáért küzdő oktatókkal és hallgatókkal. 

Hegedüs Zsuzsa, a miniszterelnök főtanácsaadója a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) egyik oktatóján keresztül azt üzente az intézmény tiltakozó tanárainak és hallgatóinak, hogy velük van az egyetem autonómiájáért folytatott küzdelemben – írta a 444.hu. A lapnak pedig azt mondta, hogy szerinte a patthelyzet megoldása érdekében a kormánynak le kellene ülnie tárgyalni az egyetem oktatóival és hallgatóival. 

Hegedüs Zsuzsa a kormány honlapja szerint 2018 májusától a társadalmi felzárkóztatás és a társadalmi konfliktusok kezelése kapcsán ad tanácsokat.

OGY2014 - Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde
 
 Archív/Hegedűs Zsuzsa szociológus, miniszterelnöki főtanácsadó érkezik a budapesti Millenáris Teátrumhoz, ahol Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja 2014. február 16-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt