„Zajlik
A lényeg

Trump karácsonyi üzenete ellenfeleinek: Rohadjanak meg mind a pokolban, boldog karácsonyt!

27/12/2023 08:45

| Szerző: Klubrádió

A volt elnök – aki ellen 91 büntetőeljárás folyik – Joe Bident korruptnak, az Egyesült Államok irányítóit gengsztereknek nevezte.

"Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, köztük a korrupt Joe Biden egyetlen reményének, az elmeháborodott Jack Smithnek" – üzente saját social media felületén Donald Trump az amerikai különleges ügyésznek, aki azt vizsgálja, hogy a volt elnök milyen szerepet játszott a 2021. januári, Capitolium elleni ostromban, illetve hogy milyen körülmények között kerültek fehér házi, részben titkos iratok a volt elnök Mar-a-Lago nevű birtokára.

Trump a világ vezetőinek is boldog karácsonyt kívánt, akik között, mint írta, vannak jók és rosszak, de egyikük sem olyan „gonosz és beteg”, mint az Egyesült Államokat irányító „gengszterek”, akik többik között az orosz-ukrán háborúval, az izraeli-iráni konfliktussal, a „zöld átmenetnek nevezett átveréssel”, magas adókkal, inflációval, a „woke hadsereggel” próbálják elpusztítani ezt a „valaha nagyszerű” országot.

"Rohadjanak meg mind a pokolban, még egyszer boldog karácsonyt!" – zárta gondolatait.

A 91 büntetőeljárással küzdő Trumpot, aki jelenleg a republikánus előválasztás éllovasa, decemberben Colorado állam legfelsőbb bírósága elnökségre alkalmatlannak minősítette.

(via 24.hu)