„Köszönjük
A lényeg

Trump: Nem lesz harmadik vita!

13/09/2024 08:15

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Lőrincz Csaba

Pedig az elnökválasztásig hátra van még bő másfél hónap, ebbe az időtartamba akár egy újabb vita is beleférne, ahogy azt többen pedzegették is már az elmúlt napokban.

"Amikor egy díjbirkózó elveszti a meccset, az első, ami kijön a száján, hogy »VISSZAVÁGÓT AKAROK«. A felmérések tisztán azt mutatják, hogy megnyertem a vitát Kamala Harris elvtárs, a Demokrata Párt radikális baloldali jelöltje ellen kedd este. És ő máris egy második vita után kiált" – írta Trump, aki ezt követően Harris fejére olvasta, hogy Bidennel együtt „megsemmisítették az országot”.

Trump Harris szemére vetette, hogy az nem jelent meg a FOX által szervezett vitán, ahogy nem volt hajlandó kiállni a CBS és az NBC kamerái elé sem. A republikánus jelölt szerint ellenfelének inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy mit kellett volna tennie az elmúlt négy évben, míg alelnök volt, bejegyzését pedig azzal zárta: Nem lesz harmadik vita!

A vitával kapcsolatban Nagy Gábor a Klubrádiónak azt mondta: "Trumpot leszámítva mindenki azt mondja, hogy Kamala Harris nyerte ezt a vitát”.

A 24.hu nyomán