„Klubrádió
A lényeg

Újabb tüntetést jelentett be most péntekre Magyar Péter

23/04/2024 19:21

| Szerző: Klubrádió

Magyar Péter elmondta: pénteken 18 órára vár mindenkit a Belügyminisztérium elé, ahol követelik Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását. A megmozdulás apropóját az adja, hogy letartóztatták egy budapesti gyerekotthon pedofil nevelőjét.

A Tisza Párt európai parlamenti listavezetője azért szervez tüntetést a Belügyminisztérium elé, mert letartóztattak egy budapesti gyermekotthonban dolgozó férfit, aki a megalapozott gyanú szerint abuzált egy kiskorút, akinek a felügyeletével ő volt megbízva, és egy szintén kiskorú ismerősét is szexuális cselekményre kényszerített.

2024. április 23. A lényeg / részlet, Magyar Péter (24.04.23.)
00:49
00:00

Magyar Péter elmondta: pénteken 18 órára vár mindenkit a Belügyminisztérium elé, ahol követelik Pintér Sándor belügyminiszter lemondását és a kormány távozását.

"Átfogó gyermekvédelmi reformot hirdetünk, hogy még egyszer ne történhessen meg az a szörnyűség, ami a bicskei áldozatokkal megtörtént" – közölte Magyar Péter. "Elég volt! Megvédjük a gyermekeinket egy olyan kormánytól, amely kereszténynek hazudja magát, de két és fél hónap alatt arra nem volt képes, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól" – fogalmazott a politikus.

(Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán)