„Klubrádió
Esti gyors

A Kutyapárt 47 ezer forintot küld a „vagyontalan” Orbánnak

5/02/2020 19:16

| Szerző: Klubrádió

Miután a miniszterelnöknek vagyonnyilatkozata szerint nincs megtakarítása, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt első körben 47 ezer forintot küldött neki, mert ennyiből meg lehet élni Magyarországon. Természetesen azt is Soros-pénzben, mert Soros György régen is támogatta Orbán Viktort.

2020. február 05. Esti gyors / részlet, Kovács Gergely (20.02.05.)
04:05
00:00

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldalán azt írta: nekik kellemetlen, hogy ennyire szegény a miniszterelnök úr, ezért segítenek rajta.

Ahogy Kovács Gergely pártelnök az Esti gyorsban elmondta: első körben 47 ezer forintot küldtek, mert ennyiből meg lehet élni egy hónapig Magyarországon, de tudják, hogy ez nem végleges megoldás a problémára. Ő abban a szerencsés helyzetben van, hogy ott önkormányzati képviselő, ahol a miniszterelnök lakik, a budapesti XII.-ben, ezért a szociális bizottság elé viszi az ügyét.

MKKP-bankók
 
MKKP-bankók (kép: Klubrádió)
 
 


Valóban Soros-pénzt küldtek neki, mégpedig azért, mert Soros György korábban is támogatta már a miniszterelnököt. Ráadásul ezt csak az illegális bevándorlás támogatására lehet fordítani, de ez nem gond, hiszen, ha valaki, akkor a kormányfő örül, hogy van illegális bevándorlás. Egyébként az interneten 6-700 forintot ér az 500 forintos Soros-pénzük, tehát tulajdonképpen a forintnál erősebb valutáról van szó. (Ezek a pénzek azelőtt készültek, hogy a NAV jelezte volna a problémáját velük szemben – tette hozzá Kovács Gergely.

Ő a vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság elnöke a kerületben: azt nevezte a legfontosabbnak, hogy fent legyenek a honlapon a nyilatkozatok az elmúlt öt évből, hogy össze lehessen őket hasonlítani. Ennél is fontosabbnak nevezte, hogy eltölthessen egy-egy hetet a képviselők lakásán, mert így első kézből tudná megvizsgálni beszámolóik valóságtartalmát.

A beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg! Címlapi kép: Orbán Viktor/Facebook

Esti gyors
2020. február 5., szerda 18.44
Műsorvezető: Szénási Sándor