„Klubrádió
Kinevetsz a Végén?!

Ajjaj! Kósa lenne a vetélytársunk?

7/12/2019 09:47

| Szerző: Klubrádió

Veszélyben a Kinevetsz...! Helyszíni tudósítás.

2019. december 07. Kinevetsz a Végén?! (2019. december 07., szombat 14:00)
52:19
00:00
Műsorvezetők: Borgula András Szerkesztők: Sugár Ágnes

Tudósítónktól

Majdnem elmaradt a KINEVETSZ A VÉGÉN előadása a Hatszínben! Történt ugyanis, miként azt Borgula ceremóniamestertől megtudtuk, hogy a társulattal (Sándor Zsuzsa, Váncsa István, Kerekes József és Arató András) együtt, azonos időpontra meghívást kapott a produkció a Fidelitas tisztújító közgyűlésére, az ottani publikumot szórakoztatandó. Szörnyű volt a dilemma: lemondani egy meghirdetett előadást, még ha a jegyét vásárló közönség megértéssel is fogadná a jövőnk zálogát jelentő ifjúilliberálisok elsőbbségét. Ám az Élet, mint már oly sokszor, ezúttal is meghozta az ő bölcs belátáson alapuló megoldását: a felek úgy döntöttek, hogy valamelyikük csak álmodta az egészet. Így a Jókai utca megkapta a szokásos sorvezetőjét a közügyek feldolgozásához, a fidelitasos ifjak pedig Kósa Lajos magánszámán pallérozhatták az elméjüket.

Ami a konkrétumokat illeti, a Haza 3 nagy bölcsének, Kásler mindenminiszternek, Németh egyházfőnek, és magának a miniszterelnöknek a legújabb gondolatai váltak a közönség számára még maguktól értetődővé. Röviden összefoglalva: amennyiben eltöprengve vagy éppen gondolkodás nélkül mélyeket lélegzünk, netán közben megkíséreljük egyik vagy másik lábunkat a nyakunkba tenni, akkor a keresztény embertől idegen mozgáskultúra következtében belénk szállnak a démonok. Ami pedig azzal járhat együtt, hogy mégsem Európa tanul a mi közép-európai dobogású szívünktől, és akkor korlátok között tudunk könnyezve búcsúzni Handótól az OHB-nál és örömködni neki az Alkotmánybíróságnál, ráadásul a Gázszerelő gyémánt fél krajcárja című klasszikus mese eszmei mondanivalója is féknyúzódik, mint Borkai családi üdülése, hiszen nem is neki kockás a gatyája. A fontos hírek közé tartozott az is, hogy a törvény Orbánt szegett, meg is kapja a méltó büntetését módosítás formájában.

További kiemelkedő események, mint például a nők és a férfiak matematikai képességei, a keresztényüldözés helyzete Magyarországon, Szíjjártó űrutazásra készül, Norbi gyermekpszichológiai analízise, meg a satöbbi is terítékre került.

A műsor meghallgatható a fenti lejátszóra kattinva, vagy 8-án nyolckor (ez az ismétlés). Klubrádió, 92.9 MHz és/vagy klubradio pont hu-n.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila.