Az az igazi, jó magyar hamburger …
8/01/2019 17:07
| Szerző: Klubrádió
Híg kecsáp, csalamádé, speciális fasírt, puffancs zsemle, óriáslaput imitáló salátalevél – a hamburgerezés magyarországi kezdeteire irányította keresőjét Panxnotded Miklós a Budapest Annóban.
A hallgatók szerkesztették az Anno Budapest hamburgerezőkről szóló adását, legalábbis a helyszínek kiválasztása rajtuk múlott. A műsor a betelefonálók segítségével járt utána az amerikai ihletésű, de azért jellemzően magyarosra sikeredett egységek főként a nyolcvanas években játszódó történeteinek.
Emlékeznek még arra, hogy Magyarországon hol és mikor bukkant fel először a félig kilógó salátalevelű, csalamádés, kecsápos hamburger? Többek közt erre a kérdésre is kereste a választ az ezúttal retrogasztróban utazó műsor.
Az Anno Budapest január 8-ai, keddi adásának hangfelvételét a poszt elején kattinthatja! A műsorvezető Panxnotded Miklós volt. FOTÓ: Pixabay.