„Vásároljon

Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

A műsor telefonszámai: 06 1/387-8452, 06 1/387-8453                              

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Lakner Gattyánról: Korai még politikusként elemeznünk
Megbeszéljük...

Lakner Gattyánról: Korai még politikusként elemeznünk

2021. november 24. 20:56

Csak az új vállalkozásának csinál reklámot, vagy valóban politikai pályára készül Gattyán György, az egyik leggazdagabb magyar? Pár éve még az adóhatóság elől külföldre menekítette vállalkozását, de most bejelentette, hogy pártot alapít, és mind a 106 egyéni választókerületben saját jelölteket indít a jövő évi választásokon. Miért lesz egy üzletemberből politikus, és hányféleképpen lehet körül írni, hogy miből szerezte a vagyonát? - mindez kiderül a Megbeszéljükből, amelyben Bolgár György Lakner Zoltánnal beszélgetett.

Laborc szerint nem az állami szolgálatok dolgoztak a kormánysajtónak
Megbeszéljük...

Laborc szerint nem az állami szolgálatok dolgoztak a kormánysajtónak

2021. november 24. 20:08

Beindult a kormánypárti "tényfeltárás". Előbb a Városháza állítólagos eladásával kapcsolatban jelentek meg különböző hangfelvételek, fotók, majd a héten egy bulvártémát szállított a kormánymédia, amely Jakab Péterről közölt fotósorozatot, amivel azt akarta bizonyítani, hogy a jobbikos elnök házasságtörést követett el. Folyamatos megfigyelésre és nagy apparátusra volt ezekhez szükség. Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját kérdezte Bolgár György a Megbeszéljük szerdai adásában. Laborc kizártnak tartja, hogy a két ügyben állami titkosszolgálatok állnának a megfigyelések mögött. De akkor ki?

Nem csak a határon átívelő voksturizmusra kell figyelni az új törvénymódosítás után
Megbeszéljük...

Jöhet a belföldi voksturizmus is?

2021. november 17. 20:32

A lakcímlétesítéssel kapcsolatos törvénymódosítás után a jogszabályok nem tudnak megfelelő választ adni, bárki elmesélhet egy történetet, hogy ha 30 évig lakott valahol, miért a választás előtt két héttel költözött át az ország egy másik részébe – mondta László Róbert, a Political Capital elemzője. Jelezte, 2018-ban láttunk példát a voksturizmura például Ukrajnából, ahonnan magyarul nem is beszélő emberek jöttek át szavazni. Maga a jelenség innentől nem is büntethető; az ellenzék a nyilvánosságban bízhat.