„Klubrádió
Megbeszéljük...

Magyar Nemzet – Jó irányba indultunk

8/02/2019 17:01

| Szerző: Klubrádió

Nem választóknak, hanem olvasóknak készítik az újságot, politikai megrendelést nem kaptak – nyilatkozta az újjáélesztett lap főszerkesztője.

2019. február 08. Megbeszéljük - részlet 19.02.08.
20:04
00:00

Egyetlen politikus sem beszélt vele arról, hogy mit várnak tőle, illetve a Magyar Nemzettől – állítja Ballai Attila, a három napja újraindított lap főszerkesztője. Liszkay Gáborral informálisan beszélgettek, de hogy ő, aki közel áll a kormányhoz, Orbán Viktorhoz kért-e, kapott-e instrukciókat azt a főszerkesztő nem tudja.

Mértékadó, józan hangú, elegáns, időnként emelkedett Magyar Nemzetet szeretne és az első lapszámok szerinte ilyenek, ezekben nem találni útszéli hangot, acsarkodást – mondta Ballai Attila. Habár Bayer Zsolt eddig még nem írt az újságba, marad a lapnál.

Arra a kérdésre, hogy a kormány számára kellemetlen híreket közölnek-e, általános választ adott. Világos, hogy a világ legjobb kormányának sem lehet száz döntése közül, mindegyik hibátlan. Ha csak öt rossz döntést hoznak, azokról sem kell hallgatni.A főszerkesztő megerősítette: nem választóknak, hanem olvasóknak készítik a lapot, ezért civil témákra is figyelnek. Véleménye szerint jó irányba indultak el, amit szeretne, illetve képvisel, az nincs az olvasók ellenére.

Ballai Attila hangsúlyozta, egyelőre terveknél, vágyaknál tartanak.

Bolgár György interjúját a fenti „lejátszás” ikonra kattintva hallgathatja meg. FOTÓ: 168 óra.hu.