„Klubrádió
Szerepvállalás

Milyen a jó visszajelzés?

6/09/2020 09:44

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

Mire lenne igazából szükségük a hajléktalan embereknek? Hogyan érdemes jó visszajelzéseket adni? Ezek voltak a Szerepvállalás e heti témái.

2020. szeptember 05. Szerepvállalás (2020. szeptember 05., szombat 18:00)
24:31
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori
Mit gondolnak a hajléktalan emberek – mire lenne igazából szükségük? Hogyan alakul egy ember élete, miután elveszíti lakhatását? Igénybe veszik és milyen esetben a hajléktalanellátó intézményeket? Az idei Február Harmadika Adatfelvétel eredményeiből kiderül, merre tovább, ha elveszett az otthon, és mire van szükség az újra élhető élethez. Gurály Zoltán szociológus, a Menhely Alapítvány munkatársa az országos hajléktalan adatfelvétel tanulságaiba.

Gurály Zoltán
 
Gurály Zoltán
Fotó: Végh László
 

Visszajelzésben még nem vagyunk erősek – ez derült ki egy friss kutatásából. Pedig a jó, alapos, megfelelő időben érkező visszajelzés, legyen az akár pozitív, akár negatív kritika, jó hatással van az emberek teljesítményére. A hazai visszajelzési kultúra gyengeségét érzékelve most egy applikáció próbálja megkönnyíti és hatékonnyá tenni a visszajelzés adását.

Az appot fejlesztő társaság úgy döntött, hogy 30 civil szervezet számára 3 hónapig ingyenesen rendelkezésre bocsátja ezt az alkalmazást. Katona Melindával, a Borealis Consulting ügyvezető tulajdonosával, szervezetfejlesztő-tanácsadóval beszélgetek.

Katona Melinda
 
Katona Melinda
 
Szerepvállalás
2020. szeptember 5. szombat 18:00
Szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori