„Zajlik
Azt beszélik

Milyen ambíciója lehet még Simonka Györgynek?

5/07/2024 13:04

 | Szerkesztő: Vikár Anna Flóra

Az Azt beszélik e heti megállói Pusztaottlaka, Debrecen és környéke, Szombathely és Kecskemét voltak.

2024. július 05. Azt beszélik (2024. július 05., péntek 15:00)
26:13
00:00
Szerkesztők: Józsa Márta
Bod Tamás, a Magyar Narancs munkatársa a Pusztaottlakán fölényesen nyerő, több ügyben is a vádlottak padján ülő Simonka Györgyről beszélt – akinek további politikai ambíciói vannak.

Kétszáz új munkahelyet teremt vidéken a Linamar
 
 Simonka György 2018-ban.
Fotó: MTI/Soós Lajos
 

Polgár Tóth Tamás a debreciner.hu-nál számolgatott a választás után, azt latolgatta, ki győzött és ki veszített a térségben. A válasz nem egyszerű.

Orbán Viktor Debrecen
 
 Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) a választás előtti utolsó napon 2024. június 8-án Debrecenben. l Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
 

Józing Antal, a nyugat.hu munkatársa Szombathelyről jelentkezett azzal a nem könnyen emészthető hírrel, hogy bizony már most is bárhol megfigyelhetnek bennünket.

Az interneten kering egy vélhetően Kínában készült videó – ami alapján úgy tűnik, a munkáltató kamerákkal figyeli, mennyit kelnek fel a székükből a beosztottak – sokan arra következtetnek, az így eltöltött időt levonják a fizetésükből. Függetlenül attól, valós-e a videó, a technika rendelkezésre áll. 

Bajáki Zsanett Kecskemétről, a kecsup.hu-tól pedig azt mondta el, igyekeznek minél jobban segíteni azt, hogy a független sajtó lehetőleg mindenütt elérhető legyen.

A teljes adást meghallgathatják a cikk tetején elhelyezett lejátszóra kattintva.

Azt beszélik
2024. július 5. péntek, 15:00
Szerkesztő-műsorvezető: Józsa Márta
Szerkesztőasszisztens: Lehoczky Mirjam