„Zajlik
Megbeszéljük...

Nagy Ervin heti három-négy napot tölt a Tisza párt szervezésével

24/09/2024 20:24

| Szerző: Klubrádió/Vikár Anna

Nem akarom elszerepelni Péter elől ezt a történetet és egyébként sem vagyok olyan alkat, aki állandóan ott liheg és állandóan mutatni akarja magát – mondta Nagy Ervin a Megbeszéljükben. Arról is beszámolt, hogy a kevésbé látványos szervezetépítésből veszi ki a részét és, hogy már egyeztetnek Magyarral az október 23-i rendezvény programjáról. Nagy úgy véli, másfél év múlva legyőzhetik a Fideszt.

2024. szeptember 24. Megbeszéljük - részlet l Nagy Ervin 2024.09.24.
14:35
00:00
A kormánypárti Magyar Nemzet vezető anyagban hozta Bohár Dániel bejegyzését, aki azon kezdett aggódni, hova tűnt Magyar Péter mellől Nagy Ervin vagy, ahogy Bohár fogalmazott a magát "magyar Brad Pittnek nevező férfi".

Soha nem mondtam magamról, hogy Brad Pitt – jegyezte meg nevetve Nagy Ervin, – amúgy legközelebb tudom ajánlani az instasztorimat Bohár Dánielnek, abból kiderül például, hogy a harmadik napon kinn voltam Péterrel a gáton – reagált a színész Megbeszéljükben.

Komolyabbra fordítva a szót, Nagy elmondta, nem ez az első alkalom, hogy a propagandamédia megpróbálja úgy beállítani, mintha valami törés lenne közte és Magyar Péter között, de erről szó sincs. A színész a közéletbe hirtelen betört politikus első támogatói között volt, már a március 15-i rendezvényen is megjelent mellette, amikor a nyilvánosság még csak bő egy hónapja ismerte Magyar nevét.

Egyébként igaz, hogy nem szerepel nap mint nap a politikus mellett, több okból sem. "Nem akarom elszerepelni Péter elől ezt a történetet és egyébként sem vagyok olyan alkat, aki állandóan ott liheg és állandóan mutatni akarja magát. Nincs erre szükségem" – mondta Nagy, hozzátéve, "nem is lenne hiteles, ha én odállnék hőmérőzni a Péterffybe vagy felcsapnék mozdonyvezetőnek".

Magyar Péter, Nagy Ervin
 
Nagy Ervin és Magyar Péter a júniusi választások után l Forrás:
Instagram
 

Olyan dolgokkal szeret foglalkozni a párt körül, amit önazonosnak érez, például vendégeket szervez az október 23-i rendezvényre, erről a napokban is egyeztettek Magyarral. Elsősorban a kapcsolati hálómat használom, illetve a kevésbé látványos szervezetépítésben veszek részt. Felsővezetőket, középvezetőket keresünk, nem csak egy hónapra, hanem éves távlatban tervezünk például Radnai Márk alelnökkel, aki régi jó barátom. Minden héten legalább három-négy napom azzal telik, hogy a párt ügyeiben részt veszek – mesélte a színész.

Nagy elmondta, csak az utcán minden nap tíz-tizenkét ember állítja meg, akik szeretnének csatlakozni a párthoz vagy valahogyan segíteni, havi szinten pedig több ezerre becsülte az érdeklődők számát. Bizalmi hálót építeni nagyon nehéz dolog, szerintem minden nap megpróbálnak beférkőzni a sorainkba olyanok, akik utána Kubatov Gábornak vagy Rogán Antalnak jelentenek.

Nagy arról is mesélt, büszke arra, hogy kezdettől fogva hitt Magyar sikerében, hogy mi áll szerinte a minden oldalról nézve irigylésreméltóan gyors népszerűségnövekedés mögött, és, hogy úgy gondolja, meg fogják verni a Fideszt másfél év múlva. A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Nagy Ervinnel
2024. szeptember 24., kedd 16:47
Műsorvezető: Bolgár György