„Támogassa
Esti gyors

„Normális vagy?” - A rendőrség nyomoz

24/10/2019 18:45

| Szerző: Klubrádió

Normális vagy? - mindössze ennyit tudott mondani a DK önkormányzati képviselője, egy 28 éves nő, miután egy demonstráción mellkason vágták.

2019. október 24. Esti gyors - részlet 19.10.24. Domokos Ágnes
04:34
00:00

Orbán Viktor beszédének idejére szerveztek tiltakozó akciót a Zeneakadémia elé október 23-án, ezen vett részt Domokos Ágnes, a Demokratikus Koalíció III. kerületi önkormányzati képviselője. A Klubrádió Esti gyors című műsorának ő maga mondta el, mi történt.

Papírlapot tartott a kezében, mint ahogy mások is, amelyeken Orbán, Erdogan, Borkai neve volt. Egy testes férfi, Bede Zsolt ment oda hozzá és olyan erővel tépte ki a kezéből a papírt, hogy azzal a mozdulattal mellkason is ütötte. Ő csak annyit tudott szólni: Normális vagy? Bedét a Fidesz házi provokátorának is nevezik. A támadás után tovább maradt, és vitázott, ordítozott a demonstrálókkal. A rendőrség nem lépett közbe.

A tiltakozó képviselőnőt (egy 28 éves törékeny nőről van szó) mentővel kellett elszállítani a helyszínről, az orvosi látlelet szerint zúzódásokat szenvedett. Az orvos testi erővel elkövetett testi sértést állapított meg. A DK feljelentést tett, a nyomozás a legfrissebb hírek szerint el is indult.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: OMSZ/Facebook.

Esti gyors
2019.10.24. 18:00
Műsorvezető: Gergely Zsófia