„Zajlik
Olimpiai Klub

Olimpiai sorozattal jelentkezik a Klubrádió

5/07/2024 13:13

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Lőrincz Csaba

Július 5-től, 8 héten át végigkísérjük nemcsak a párizsi olimpia aktuális magyar vonatkozású híreit. Tartsanak velünk péntekenként 20 órától!

2024. július 05. Olimpiai Klub (2024. július 05., péntek 20:00)
52:44
00:00
Műsorvezetők: Turák Péter, Warholik Zoltán, Horváth Ádám Szerkesztők: Turák Péter, Warholik Zoltán, Horváth Ádám

Nyári péntek estéinken ezúttal a párizsi olimpiáé a főszerep. Július 5-től, 8 héten át péntekenként 20 órától végigkísérjük nemcsak az aktuális magyar vonatkozású híreket, győzelmeket, de együtt leszünk a jelenkor (remélhetőleg szépszámú) bajnokaival és egykori sportlegendákkal.

Első négy adásunk felvezeti, előkészíti a 17 napos versenysorozatot.

Megnyitó műsorunkban vendégünk volt Vitray Tamás, aki 21 nyári-, illetve téli olimpiáról és 45 aranyéremről tudósított, valamint Szabó Lajos, akivel az első bajnokokról és rekorderekről, az akkori versenykörülményekről, érdekes epizódokról beszélgettünk.

 
Horváth Ádám, Warholik Zoltán és Turák Péter
Fotó: Klubrádió/Mátyus László
 

A két pénteki versenynap alatt jelentkező adásainkban igyekszünk lépést tartani az eseményekkel. Reményeink szerint friss bajnokokat kapcsolunk, illetve sportági elődeiket (egykori kiválóságokat) is hívunk. „Vendégszurkoló” rovatunkban pedig sporton kívüli, de az olimpia eseményekre tapadó közéleti személyiségekkel / művészekkel beszéljük meg a magyar vonatkozású történéseket, a remélhetőleg szépszámú sikereket.

Az olimpiát követő két adásban (aug. 16., 23.) értékelünk és remélhetőleg ünnepelünk. Feldolgozzuk és mérleget vonunk a 17 napról. „Aranygépről” hazatérő bajnokainkat várjuk stúdiónkba, no meg dobogóról lemaradt nagy teljesítőkkel és szép emberi pillanatokat szerző sportolókkal is beszélgetünk.

Az adást a cikk elején, a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg.

Szerkesztő-műsorvezető: Warholik Zoltán, Turák Péter, Horváth Ádám