„Köszönjük
Megbeszéljük...

Raskó György is részt vesz Magyar Péter X-faktorában

24/10/2024 17:30

| Szerző: Klubrádió

Ő az egyik olyan ember, aki segít kiválasztani, kik lesznek majd a Tisza Párt leendő képviselői, szakpolitikusai. A castingot hozzáértő HR-esek is támogatják, de az egykori miniszter is besegít, hisz – mint a Klubrádióban elmondta – jó kapcsolatai vannak ahhoz, hogy makrogazdasági területről aspiránsokat szűrjön. A Tisza Párt elnöke tegnapi ünnepi beszédében jelentette be, hogy keresik a jövő hazaszerető, tehetséges vezetőit. Az agrárközgazdász Megbeszéljük című műsorunkban arról beszélt, hogy Magyar Péter friss arcokat, 40-45 év közötti szakembereket keres.

2024. október 24. Megbeszéljük - Raskó György, 2024.10.24.
16:06
00:00

Raskó György elmondta, azoktól szeretné magát távol tartani a Tisza elnöke, akik ugyan az elmúlt harminc évben megállták a helyüket szakmailag, de pártokhoz kötődnek valamilyen formában, mert nem akar a stábjával a lejáratókampányok ellen harcolni.

A Magyar Nemzet Raskó lejáratását már elkezdte, zöldbáróztak és azt írták, a rendszerváltás utáni privatizáció első hullámában központi szerepet játszott a hazai mezőgazdaság és az élelmiszeripar leépítésében. Erre az Antall-kormány egykori agrárminisztere azt mondta, róla ezek a mondatok leperegnek és nincs is jelentőségük, mert már húsz éve kijelentette, hogy nem kíván soha többé politikai szerepet vállalni.

Azt is mondta, hogy a bejelentés óta sokan jelentkeztek náluk a fiatal generációból,  tart a kiválasztás, komoly megmérettetésen kell átesniük az aspiránsoknak ahhoz, hogy szakpolitikai karrierbe kezdhessenek a Tisza Párt képviseletében.

Az interjút a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg.