Rongyrázás ment Mészárosék esküvőjén
27/09/2021 18:07
| Szerző: Klubrádió/L.Cs.
A Klubrádió gasztrobloggere, Ámon Heni szerint nem a polipsaláta volt igazán extra fogás Mészárosék esküvőjén. A wagyu marha húsának kilója meghaladja a százezer forintot.
Több lap is foglalkozott a Mészáros-Várkonyi esküvőn felszolgált menüvel.
A Klubrádió gasztrobloggere, Ámon Heni a Megbeszéljükben arról beszélt, hogy az egészben érződik az újgazdag rongyrázás. A skálán a leggazdagabb elit által favorizált ételek mellett hétköznapi fogások is helyet kaptak.
Ámon szerint nem a homár és a polipsaláta volt az igazán extra fogás Mészárosék esküvőjén. Helyet kapott a listán az ázsiai wagyubélszín is. A wagyu marha húsának kilója meghaladja a százezer forintot.
Wagyu bélszín
Fotó: Pixabay
Az esküvői menü:
Előételek
Homár-mangó krémfresch
Fésűkagyló-wakame / citrushínár
Polipsaláta
Szusiválaszték
Kaviár
Szarvassonkarolád – töksajtkrém
Konfitált libamáj – birsalma-vanília
Ázsiai wagyubélszín – wontoncsipsz
Magyar és francia sajtválogatás
Gyümölcsök
Salátabár – dresszingek
Leves
Ököruszály-, kakas-, fácánleves, kacsamájas tészta
Főfogások
Borjú bécsi – sajtos-krémes burgonya
Őzsült, cékla – sütőtökrizottó
Lazac, tintahal, polip, kalamataolíva – sült, töltött padlizsán, hollandi mártás
Lazactortellini, homár, kaviár, homárbisque
Bélszín, libamáj, demi szósz – szarvasgombás lapcsánka
Töltött csirkemellfilé – édesburgonya
Rántott vargánya — remoulade
Kacsamell – káposztával töltött gombóc
Karcagi birkapörkölt, pacal – sós burgonya
Sült zöldségek
Gyerekmenü
Rántott csirke – rizibizi
Bolognai spagetti
Éjféli vacsora
Töltött káposzta – friss kenyér, tejföl
Borjúpaprikás tésztában
Desszert
Macaron lollipop, Toffifee desszert, Mont Blanc kockadesszert, kakaóbab
Kockadesszert mangó-kókusz, Nuance eper-tonka
Dome 4 csokis
Amareno eckler
Homár-mangó krémfresch
Fésűkagyló-wakame / citrushínár
Polipsaláta
Szusiválaszték
Kaviár
Szarvassonkarolád – töksajtkrém
Konfitált libamáj – birsalma-vanília
Ázsiai wagyubélszín – wontoncsipsz
Magyar és francia sajtválogatás
Gyümölcsök
Salátabár – dresszingek
Leves
Ököruszály-, kakas-, fácánleves, kacsamájas tészta
Főfogások
Borjú bécsi – sajtos-krémes burgonya
Őzsült, cékla – sütőtökrizottó
Lazac, tintahal, polip, kalamataolíva – sült, töltött padlizsán, hollandi mártás
Lazactortellini, homár, kaviár, homárbisque
Bélszín, libamáj, demi szósz – szarvasgombás lapcsánka
Töltött csirkemellfilé – édesburgonya
Rántott vargánya — remoulade
Kacsamell – káposztával töltött gombóc
Karcagi birkapörkölt, pacal – sós burgonya
Sült zöldségek
Gyerekmenü
Rántott csirke – rizibizi
Bolognai spagetti
Éjféli vacsora
Töltött káposzta – friss kenyér, tejföl
Borjúpaprikás tésztában
Desszert
Macaron lollipop, Toffifee desszert, Mont Blanc kockadesszert, kakaóbab
Kockadesszert mangó-kókusz, Nuance eper-tonka
Dome 4 csokis
Amareno eckler
A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.
Megbeszéljük.../interjú Ámon Henivel
2021.09.27., hétfő 16:15
Riporter: Bolgár György
2021.09.27., hétfő 16:15
Riporter: Bolgár György