„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

Sajtótájékotatót tartott a sztrájkoló SZFE tantestülete. A sztrájk lényege, hogy tanítanak. Hogy milyen témák kerültek most terítékre, (többek között az Odüsszeia színpadra rendezett felolvasása new yorki felkérésre), erről beszélt Karsai György professzor, szinháztörténész.

- "Életigenlő- Bólints rá!” címmel indítottak kampányt a természet-és környezetvédők. Ebben vállal vezérszerepet az újra visszatérő KistehénKollár Klemencz Lászlóval, a Kistehén apukájával beszélgettünk.

- Hírnépdalokat énekelnek a Kartali Asszonykórius tagjai- a kortárs művészeti projekt az Off Biennáléra készült. - A létrehozó kurátort, Erdődi Katalint kéredeztük..

- Mi volt, illetve mi lenne a feltétele az igazi polgárosodásnak Magyarországon? Tanulhatunk-e az elmúlt két évszázad történelmi kudarcaiból és sikereiből ezen a téren. Csorba László, történészt az ezekről a kérdésekről összeállított tanulmánykötete okán kérdeztük. 

- Meghalt Konok Tamás, festő-és szobrászművész. Egy 2019-ben vele és kiállító társával, Vásárhelyi Tamással készült beszélgetéssel búcsúzunk tőle.

2020. november 20. Café Péntek (2020. november 20., péntek 20:00)
46:00
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia