„Klubrádió

Immár a 19. Szabadfogású Számítógép Versenyt rendezték, amelyre egyre több és egyre izgalmasabb ötletekkel jelentkeznek 6 évestől 19 évesig a számítógéppel együtt élő fiatalok. A Café Péntekben a legjobb ötletekről mesélt a verseny kitalálója, Fernezelyi Márton.

„Úti cél: Remény”, ezzel a címmel rendeztek kiállítást a két világháború közötti gyerekmentő akcióról a Budapesti Történeti Múzeumban, ahol megrendítő és gyönyörű történetekről kapunk izgalmas képet. A kurátort, Dr. Perényi Rolandot kérdeztük. 

25 év alatt, a létrejötte óta sok ezer kert, park, játszótér, vízparti sétány, városi főtér, szabadidő liget megvalósult tervét mondhatja magáénak a Garten Stúdió, a Városligeti nagy játszótér, a Graphisoft Park, a volt IfiPark és még sok köztér létrehozója. Vastag Gabi és Szloszjár György beszélt a kertekről. 

„És mégis mozi a föld!” címmel rendezték meg a 150 éves Képzőművészeti Egyetem 30 éves intermédia szakát bemutató kiállítást. A megnyitón Sugár Jánossal és Pátkai Rozinával találkoztunk. 

2021. december 17. Café Péntek (2021. december 17., péntek 20:00)
52:09
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia