„Zajlik

Magyar Nemzeti kártya az oroszoknak és belaruszoknak – igazi terített betli lesz ebből a schengeni rendszerben? Nagy Boldizsár nemzetközi jogászt kérdeztük a vendégmunkásokra tervezett vízumkönnyítésről, amitől az Európai Unióban sokan tartanak.

Lengyel, magyar már nem jó barát – az Orbán-kormány Varsóval (is) harcol és intenzíven duzzog. Már azt is megüzenték a lengyelek Orbánéknak – kívül tágasabb – mármint az EU-n és a NATO-n kívül. Csernyánszky Judit interjúját hallhatták a két ország kapcsolatáról Wojciech Przybylskivel a Visegrád Insight politikai elemzőjével.

Fogy a magyar, porlik mint a szikla – nincs jövőkép, nincs gyerek. Ez az igazi társadalmi válasz a magát családbarátnak nevező kormány tizennégy éves ámokfutására. Melegh Attila szociológussal, a Corvinus Egyetem docensével beszélgettünk.

Ami Párizsban történik, az nem marad Párizsban – a megnyitó óta folyik a véleménycsere az olimpiáról, gender-vita a női ökölvívó szorítóban, botrányos vízminőség a Szajnában. Mi lesz itt még? Józsa Márta összeállítását sugároztuk.

2024. augusztus 03. Hetes Stúdió (2024. augusztus 03., szombat 15:00)
53:23
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter