„Vásároljon

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második órája, a Megbeszéljük a hetet hétről hétre a YouTube-csatornánkon is elérhető.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Márki-Zay a fideszes eszközök használatáról: Nekem 51 százalékot kell elérnem
Hetes Stúdió

Márki-Zay a fideszes eszközök használatáról

2021. november 29. 17:49

Donáth Anna, a Momentum új elnöke Márki-Zay Péter Röszkén elhelyezett migránsszámlálójával kapcsolatban azt mondta, hibának tartja, hogy a Fidesz szókészletével és ellenségképekkel kezd el hadakozni az ellenzék. Az előválasztás győztese erre úgy reagált: Donáth Annának egy 5-10 százalékos párt miatt kell aggódnia, neki pedig 51 százalékos többséget kell elérnie, és azokhoz szól leginkább, akik el fogják dönteni a választást. 

A fülkeforradalom felfalja gyermekeit?
Hetes Stúdió

A fülkeforradalom felfalja gyermekeit?

2021. november 27. 11:58

A Hetes Stúdióban interjút hallhattak Márki-Zay Péterrel, amelyben arról is megkérdeztük, mit gondol az ellenzéki pártok előválasztást követő viselkedéséről, és arról, hogy használhatja-e az ellenzék fideszes módszereket. Tóka Gábor, a CEU politológusa pediga társadalom értéktudatáról beszélt.