„Ki

Soros európai uniós elnökség: jócselekedet helyett gyűlnek a feketepontok – Balázs Péter volt külügyminisztert kérdeztük.

Sok olyan kérdést is fel tudtak tenni az egyetemistáknak, amire a felnőttek biztos nem válaszoltak volna – számol be egy friss, Aktív fiatalok Magyarországon címmel készített kutatás eredményéről örömmel a szociológus. Diktatúra, migráció, szexuális orientáltság? A kutatás vezetőjét, Szabó Andreát és két hallgatót is megkérdeztünk az országban növekedő elégedetlenség okairól. Nemes Dávid riportját hallhatták.

Heindl Péter átírt üzeneteit – szerencsére - sok helyen olvashatjuk az óriásplakátokon. Most végre Fortuna is felültette a szekerére. Őt kérdeztük a részletekről.

Jópáran jobb fülüket letapasztva jelentek meg a republikánus elnökjelölő konvención, hogy ezzel szolidaritásukat fejezzék ki a merényletet túlélő Donald Trump iránt. Utóbbi péntektől hivatalosan is a konzervatívok elnökjelöltje. Nagybeszédében ugyan az ország egyesítéséről beszélt, de közben szapulta és őrült jelzőkkel illette a demokrata vezetést. Jelen pillanatban egyértelműen neki áll a zászló, a republikánusok egységesen felsorakoztak mögé. A konzervatív agytröszt, az AEI választási szakértőjét, John C. Fortiert kérdezte a legfrissebb fejleményekről Csernyánszky Judit.

2024. július 20. Hetes Stúdió (2024. július 20., szombat 15:00)
51:55
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter