„Ki

Folytatódik-e a Fidesz magányos bolyongása az Unió végtelen terein azt követően, hogy a Konzervatívok frakciója mégsem fogadja be: igaz, a hírek szerint hivatalosan nem is jelentkezett felvételre. Vagy jön a széljobb, oroszpárti Identitás frakció? Miért nem akart Giorgia Meloni olasz miniszterelnök szövetkezni az utóbbi alakulattal? Stefano Bottoni történész értékelte a helyzetet.

Gyurcsány Ferenc távozása a DK éléről még sosem került elő ilyen élesen, igaz, a párt még sosem szenvedett ilyen megrázó vereséget a maga állandó üvegplafonja alatt. A pártvezető egyelőre inkább szétbeszélni látszik a lemondás sokak számára nyilvánvaló kényszerét. Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke nyilatkozott nekünk.

Három hónapon át vizsgálta az ügyészség Magyar Péter hangfelvételét, amelyet volt feleségével, Varga Judit akkori igazságügy-miniszterrel készített titokban. Az volt az egyik kérdés: elmulasztotta-e valaki a feljelentési kötelezettségét, például a Schadl-ügy irataiba belenyúlással kapcsolatban. Az ügyészség most közölte: nincs miről beszélni. Tényleg? Józsa Márta kérdezte Szepesházi Péter ügyvédet, volt bírót.

2024. június 22. Hetes Stúdió (2024. június 22., szombat 15:00)
56:20
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter