„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

- Dr. Tóth Frank, kétszeres Európa-  bajnok, világbajnoki ezüst- és bronzérmes és olimpiai 4. helyezett keletnémet születésű magyar vízilabdázó, jelenleg gyógyszerészként dolgozik. Vajon mi vezette oda, hogy a labdát fehér köpenyre cserélte?

- Kovács Bodor Sándor, operatőr, rendező, fotógráfus, születésnapi fotókiállításának címe: 66 év – 66 minimál.

- Bókai Zoltán elképesztő hivatásokat párosított össze, valószínű ezzel a kombinációval Magyarországon nincs párja: zenész, karmester, zeneszerző, hangmérnök és mozdonyvezető

- Vámos Miklós Apák könyve éppen húsz évvel ezelőtt jelent meg. A családregény tizenkét nemzedék elsőszülött fiairól szól, középpontban egy zsidó család több generáción átívelő története. Háromszáz évnyi utazás a magyar történelemben.

- Büky Anna író, írónő elmúlt ötven. Jó pár évvel. Sokáig várt vele, hogy választ kapjon az alábbi kérdéseire: kik is ő valójában, hová tart, és mit akar még elérni. Azt már biztosan tudja, az élet ötven felett túl rövid ahhoz, hogy ne a lényeges dolgokkal foglalkozzon.

- Fodor Orsolya, bábrendező a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója,  vizsgaelőadásában, melyet Brecht:  A  kaukázusi krétakör című darabjából tervezett- A krétakör címmel, morális kérdéseket feszeget. A vizsgaelőadás elmaradt a karantén miatt.

 

2021. március 27. Klubdélelőtt (2021. március 27., szombat 09:00)
160:57
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa