„Klubrádió

Balázs Péter közgazdász, diplomata, a Közép-európai Egyetem (CEU) professor emeritusa, az intézmény Európai Szomszédságpolitikai Központjának (CENS) igazgatója, a Bajnai-kormány volt külügyminisztere. És nem utolsósorban hat gyerek édesapja.

 
Fődi Kitti Elkezdődik a következő 24 óra című dokumentumfilmje egy-egy magyar és norvég család életét mutatja be, olyanokét, amelyekben fogyatékkal élő gyereket és fiatalt gondoznak. Míg a norvég kerekesszékes családtag segítségére nyolc, állam által fizetett gondozó áll a hozzátartozók segítségére, addig a magyar 19 éves, magatehetetlen, születésénél agykárosodott fiút édesanya egyedül látja el. 19 éve!
 
Balázs Zoltán rendező, színész a Maladype társulatának igazgatója társulatával Afrikában járt a 23. Karthágói Színházi Napok (JTC – Journées Theatrales de Carthage) elnevezésű nemzetközi színházi fesztiválon. Itt megkapták a legjobb előadásnak járó díjat.
 
Martin Márta, a Radnóti Színház Jászai Mari-díjas színésznője egy interjúban így mesélt: "Lelkileg, fizikailag, pszichésen nagyon sok mindennek kell megfelelni, hogy valaki alkalmas legyen a pályára és ne haljon bele. Belehalni idézőjelben, mindent beleadni csak nagy szerepbe kell. Ha valamiért, azért lehet irigyelni a színészeket, mert este héttől tízig nem a saját életüket élik."
 
Karácsonyi parti a Láng Tékában! Élőben zenél Dés László és Bródy János. Dedikál: Grecsó Krisztián, Darvasi László, Tóth Krisztina, Szunyogh Szabolcs, Gábor György, Ungváry Krisztián, Závada Pál, Váradi Juli... És aki a nagy titkokba beavat: Rédei Éva, a könyvesbolt tulajdonosa.  
2022. december 17. Klubdélelőtt (2022. december 17., szombat 10:05)
144:42
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa