„Klubrádió

Vitray Tamás 90 éves. 64 évet töltött a Magyar Televízióban, olyan műsorok fűződnek a nevéhez, mint Ötszemközt, Csak ülök és mesélek, Telefere... 45 olimpiai aranyérmet közvetített, de mindez kevés volt ahhoz, hogy egykori munkahelye felköszöntse a jeles nap alkalmából.

Papp Richárd, alias Riki, docens, kulturális antropológus. Kutatási területei: identitás, vallás, kulturális emlékezet, modern mítoszok és rítusok, etnicitás, nacionalizmus, humor. Például azt kutatta, min, hol, mikor, hogyan és miért nevetnek az emberek.

Szigethy Gábor színház-és irodalomtörténészt, rendezőt, írót 80. születésnapján köszöntöttük. A Ruttkai-, a Latinovits-, a Dajka-, a Mezei Mária-hagyaték gondozója, 1983-ban egyik alapítója volt a Fészek Művészklubban a Latinovits Baráti Körnek, 1989-ben feleségével, Gábor Júliával (Ruttkai Éva és Gábor Miklós lányával) létrehozta a Ruttkai Éva emlékszoba színháztörténeti gyűjteményt.

Ari Santeri Kupsus Finnországban született, dolgozott Skandinávia, Svájc legnagyobb divatházainál, a finn köztársasági elnök kabinetjéhez kerülve az államfőt, majd a miniszterelnököt öltöztetteHúsz éve él Magyarországon.

Az ENSZ történetében eddig egy magyar elnöke volt a közgyűlésnek, 40 év után újból magyar elnöke lett. Kőrösi Csaba tanult a Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében, a Leedsi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében, a Truman Közel-Kelet Tanulmányok Intézetében a Jeruzsálemi Héber Egyetemen, valamint a Harvard Egyetemen. Diplomataként dolgozott Görögországban, Izraelben és Líbiában ...

 

2022. november 12. Klubdélelőtt (2022. november 12., szombat 09:00)
162:15
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa