„Vásároljon

Hosszabbítás - mert a meccsek a pályán nem érnek véget...
Minden kedden 15 órától hosszabbítjuk meg az elmúlt hét sporteseményeit az egyórás magazinműsor keretein belül, amelyben igyekszünk megtárgyalni majdnem minden sikert és bukást is. 
Részletesebb híreinket http://hosszabbitas.hu/ - weboldalon is elolvashatják

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

„Ki volt a válogatott legnagyobb sztárja? Rossi!”
Hosszabbítás

„Ki volt a válogatott legnagyobb sztárja? Rossi!”

2021. július 03. 16:10

Ugyan a magyar válogatottnak a csoportkör után véget ért a labdarúgó Európa-bajnokság, de szakértők szerint a játékra és a két világbajnok elleni döntetlenre büszkék lehetnek Gulácsiék. A három meccsről, a szövetségi kapitány, Marco Rossi hatásáról és Szalai Ádám kapitányi erényeiről beszélgetünk Marosi Gergely sportújságíróval.

Lesz-e idén olimpia? Mi lesz az oltással?
Hosszabbítás

Lesz-e idén olimpia? Mi lesz az oltással?

2021. január 30. 10:59

A koronavírus-járvány miatt tavaly elhalasztották a tokiói olimpiát, és még az idei megrendezése is bizonytalan. Előkerült lehetőségként az, hogy a sportolókat és a stábtagokat soron kívül be kellene oltani. De mennyire etikus életerős fiatal embereket veszélyeztetett állampolgárok elé sorolni azért, hogy meg lehessen rendezni az olimpiát? – ezt a témát is körüljárta a Hosszabbítás.

Diego Maradona, a futball utolsó rocksztárja
Hosszabbítás

Diego Maradona, a futball utolsó rocksztárja

2020. december 06. 20:05

A Hosszabbítás legutóbbi műsorát teljes egészében a múlt héten elhunyt Diego Maradona emlékének szenteltük. A két műsorvezető ezúttal Mártha Bencével és Szabó Christophe-fal beszélgetett és együtt próbálták meg felidézni az argentin legenda pályafutásának kiemelkedő vagy éppen igen megosztó pillanatait.